PARGOLFKONKURRANSE LØRDAG 26 SEP 2020

Lørdag 26 september blir det pargolfkonkurranse i Tønsberg. Det blir gøy. Veldig gøy. Klubben har valgt å gjøre arrangementet så enkelt som mulig slik at det blir lavest mulig deltakeravgift og at flest mulig kan være med. Vi endte derfor opp med en deltakeravgift på kr 0. Altså helt GRATIS å være med :)


Det vil kreves medlemskap i en klubb tilhørende i Vestfold og Telemark fylke. Så husk å bli medlem i din lokale klubb før du melder deg på. Spillerne i ett par kan forøvrig være fra ulike klubber.For de som ikke vet hvordan pargolfkonkurranse fungerer, så kan vi fortelle at det innebærer at man er 2 spillere på ett lag. I denne konkurransen så skal det spilles to runder. En runde best-shot og en runde tough-shot. I en runde med "best-shot" så skal begge spillerene kaste videre fra den discen som ligger best.  Paret får da 2 forsøk hele veien, også på putten."Tough-shot" blir det motsatte av "best-shot". Her skal de andre parene på gruppa velge hvilken disc som ligger vanskeligst til, og så må begge spillerene kast fra dette stedet. Det er verdt å nevne at hullet er avsluttet når en av spillerene treffer i kurven. Begge behøver derfor ikke å treffe.


For å få plass til 120 spillere / 60 par, så forsøker vi oss på ett nytt turneringsformat.  Vi vil ta i bruk 22 av banens 27 hull. Det som blir litt spesielt denne gangen er at halvparten av parene spiller på sin første runde en 12 hulls best-shot og resten av parene en 10 hulls tough-shot. Og så omvendt på runde 2. 


Følgende hull skal spilles :
Best-shot : 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Tough-shot : 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Caddyboka finner du her
Vi håper at spesielt nybegynnere stiller opp. For pargolf er fantastisk moro og alle fortjener å bli introdusert til denne konkurranseformen. Det vil være mulig å melde seg på i følgende klasser :  Open, Dame, Master, Amatør, Mixed og junior. Mixed klasse betyr at paret skal bestå av en fra hvert kjønn.

Ikke bare er det gratis å være med, men klubben spanderer også 1 baguett med ost og skinke til hver spiller i pausen.
Har du behov for mer mat enn det, så ta med en liten nistepakke. Drikke må du ha med selv.

Siden vi har valgt at det skal være gratis å delta, så må vi begrense kostnadene noe.  Det gjøres at vinnerne kun blir premiert med heder og ære.  Men det vil bli trekning av premier blant alle spillerne etter konkurransen (kun de som deltar på premieutdelingen kan vinne).


TIDSSKJEMA (endringer kan komme)
kl 10.00 - 13.00 Runde 1
kl 13.00 - 14.00 Pause
kl 14.15 - 17.15 Runde 2. Hvis mulig så starter vi noe tidligere. Beskjed vil så fall legges ut på vår facbookside i pausen.
kl 17.30 - Premieutdeling


Påmelding :

https://discgolfmetrix.com/1431206?fbclid=IwAR3XdzuRXpHcCGV-h_N7ZQ8XTslJkapzvYir-FZE-FjKKlbPZ8w8ifyQeOE

Tilbake til hovedsiden